Мариана Еклесия
Откровения върху библейското Откровение

Автор
Мариана Еклесия
Заглавие
Откровения върху библейското Откровение
Подзаглавие
Конфликти и гласове на надеждата. XX-XXI век
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Религия
Художник на илюстрациите
Мариана Еклесия
Компютърна обработка
Румяна Дамянлиева
Предпечатна подготовка
„Изток-Запад“
Издател
„Изток-Запад“
Град на издателя
София
Година на издаване
2018
Адрес на издателя
ул. „Стара планина“ №5
Печатница
„Изток-Запад“
Носител
хартия
Дадена за набор/печат
февруари 2018
Излязла от печат
февруари 2018
Печатни коли
9
Формат
32/84/108
Брой страници
144
Подвързия
мека
Цена
5,00
ISBN
978-619-01-0179-6
Анотация
Тези откровения ме измъчваха години, преди да ги напиша. Носих ги в душата си като въпроси, за които нямам отговор. Щом творящият Бог обича хората и всичко, създадено от Него, защо допуска производство на оръжия със заряд, който може да унищожи творението му? Когато се уморихме да слушаме, че настъпват „свършекът на света“ и второто пришествие на Христос, Бащата на живота довери Своя промисъл за Земята: „Тя ще съществува още 6000 години, защото ми е скъпа“. Тази истина е разкрил и пред други хора в далечни земи, вярващи в Него. Макар откровението за бъдещето да не може да се докаже, ние вярваме в него. Написах го, за да повярвате и вие, да живеете, в мир и радост! Въпреки всичко.
Информация за автора
Мариана Тинчева Еклесия е завършила Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и паралелен курс „Основи на дипломацията“. Автор е на четиринадесет книги с проза, поезия, публицистика. Удостоена е с национални и международни литературни награди. Организира рецитали по свои произведения, илюстрирани с изложби на нейни скулптури.
Един отзив за представянето й в Националния музей „Земята и хората“ на 12 октомври 2011 г.: "Не зная как е възможно човек да съчетава в себе си толкова творчески дарби: майстор на словото, артистично умение, прекрасни фигури бронз и дърво, които „говорят“ (в. „Класа“, 24.10.2011 г.).
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Корици 2