Ерин Уот
Прокудената наследница

Автор
Ерин Уот
Заглавие
Прокудената наследница
Авторска серия
Семейство Роял №4
Тип
роман
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
съвременна романтика
Преводач
Галя Георгиева
Език, от който е преведено
английски
Редактор
Радка Бояджиева
Коректор
Ина Тодорова
Издател
Егмонт България ЕАД
Година на издаване
2018
Адрес на издателя
ул. „Фритьоф Нансен“ № 9, 1142
Печат
„Инвестпрес“ АД, София
Носител
хартия
Брой страници
320
Тираж
2000
Подвързия
мека
Цена
14,90 лв
ISBN
978-954-27-2144-4
Анотация
Истън Роял е красив, умен и богат, а според неговия светоглед животът трябва да е забавление. Той никога не мисли за последствията от действията си, защото не му се е налагало… до този момент.

Хартли Райт да се появява ненадейно. Мистерията около нейния живот привлича Истън, характерът й пробужда в него неподозирани чувства, а опитите й да го отблъсне още повече разпалват интереса му. Истън не може да я разгадае и това я прави все по-неустоима.

За нея той е бедствие. Ненужно усложнение в твърде заплетения й живот. Проблемите го следват по петите, а Хартли няма време за това.

За пръв път в живота на Истън името Роял няма да му свърши работа. Дошъл е моментът да разбере, че колкото по-отвисоко започнеш, толкова по-тежко ще паднеш.
Информация за автора
Ерин Уот е рожба на въображението на двама автори на бестселъри, свързани помежду си от любовта към знаменити книги и страстта към писането. Те споделят един и същ съзидателен интелект. Тяхната най-голяма любов (след семействата и домашните им любимци, разбира се)? Да измислят забавни, понякога налудничави истории. Най-големият им страх? Раздялата.
Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Чужди рафтове

Корици 2