Барбара Делински
Непознатият

Автор
Барбара Делински
Заглавие
Непознатият
Език
български
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Любовна литература
Преводач
Антония Баева
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2001
Редактор
Теодора Давидова
Оформление на корица
Кръстьо Кръстев
Издател
„Коломбина Прес“
Град на издателя
София
Година на издаване
2001
Печатница
„Балкан Прес“АД
Носител
хартия
Брой страници
256
Подвързия
мека
Цена
5 лв.
ISBN
954-706-079-1
Анотация
Поколения назад на малък пустеещ остров живеят горди и силни хора — семейство Ван Ворн. Съмър е тяхна потомка и също като майка си и баба си е лечителка — самостоятелна, уверена, спокойна.
Докато един ден сякаш появил се от нищото Камерън Дивайн не я спасява от вълните по време на буря. И деликатно навлиза в живота й. Оказва се, че той притежава невероятни способности, обгърнат е в странна загадъчност.
Хладнокръвието и смелостта на Съмър са подложени на сериозно изпитание — тя трябва да се справи с настойчивите изисквания на своя любим.
Информация за автора
Барбара Делински е родена и израснала в предградие на Бостън. През 1967 се дипломира като бакалавър по психология в университета „Тъфтс“, а през 1969 г. защитава докторска степен по социология в Бостънския колеж. Преди да се отдаде на писателската си кариера, Барбара Делински е работила като изследовател в „Масачузетската общност за предотвратяване на насилието спрямо деца“ и като фотограф и репортер за „Белмън Херълд“. Била е член на борда на директорите на Центъра за борба с рака към Масачузетската болница, все още е член на президентския съвет на Националната коалиция за борба с рака. Живее в Ню Ингланд заедно със съпруга си, който е адвокат, и тримата им сина.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
The Outsider, Barbara Delinsky, 1992
Въведено от
egesihora
Създадено на
Обновено на
Промени

Корици 2