Дейвид Игнейшъс
Директорът

Автор
Дейвид Игнейшъс
Заглавие
Директорът
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Трилър
Преводач
Коста Сивов
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2016
Редактор
Милена Братованова
Отговорен редактор
Христо Блажев
Художник
Живко Петров
Коректор
Стойчо Иванов
Предпечатна подготовка
Петър Дамянов
Издател
Сиела Норма АД
Град на издателя
София
Година на издаване
2016
Адрес на издателя
бул. „Владимир Вазов“ 9
Печат
Алианс Принт
Носител
хартия
Излязла от печат
август 2016
Печатни коли
29,25
Формат
60/90/16
Брой страници
468
Подвързия
мека
Цена
16,90
ISBN
978-954-28-2136-6
УДК
820(73)-312.4
Анотация
Греъм Уебър е директорът, който трябва да изчисти Авгиевите обори в ЦРУ след десетилетие на провали и атаки от всички страни.
Само след няколко дни на горещия стол той вече знае, че се намира в кошер, пълен с разярени пчели, без да знае кой е приятел и кой — враг. Точно тогава от американското консулство в Хамбург пристига кошмарната новина, че някой е хакнал „непробиваемите“ сървъри на агенцията и всичките тайни са под заплаха от разкриване.
В света след „Уикилийкс“ и разкритията на Брадли Манинг киберсигурността се е превърнала във фиксидея за ЦРУ, но никой не може да спре група решени на всичко гениални хакери. Уебър се оказва в лабиринт от измяна, в който истината и лъжата са изписани с нули и единици… и не можеш да се довериш на никого.
Информация за автора
Дейвид Игнейшъс е автор на бестселъри, награждаван журналист на „Вашингтон Поуст“ и анализатор на Близкия изток и ЦРУ вече повече от двадесет и пет години. Живее във Вашингтон.
Рекламни коментари
Поредният брилянтен трилър от властелина на международните машинации. Заблуда, измама и непочтеност — „Директорът“ не ме пусна от хватката си до самия край! Заобичах тази книга!
Брад ТорНай-хубавото на „Директорът“ е, че виждаме как Игнейшъс сграбчва историята на американското разузнаване и я използва, за да разгадае нашето технологично бъдеще. Това е вашият шанс да надникнете в ЦРУ. Изваян с майсторството на вътрешен човек, „Директорът“ ви разкрива реални хора, реален шпионаж и реални заплахи за нашата национална сигурност.
Брад Мелцър
Бележки за изданието, от което е направен преводът
David Ignatius
The Director (2014)
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Разни
Чужди рафтове

Корици 3