Сюзан Уигс
Завръщане у дома

Автор
Сюзан Уигс
Заглавие
Завръщане у дома
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести

Преводач
Таня Михова Гарабедян
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2014
Редактор
Златина Пенева
Оформление на корица
Райна Дончева
Предпечатна подготовка
Иван Доганов

Издател
СББ Медиа АД
Година на издаване
2014
Печатница
Ропринт ЕАД

Носител
хартия
Излязла от печат
2014
Печатни коли
18.5
Брой страници
296
Подвързия
мека

ISBN
978-954-399-078-8

Анотация
Успяла и талантлива, Мишел Търнър се завръща в родния си град, за да спаси живота на баща си. Същият баща, който шестнадесет години по-рано я изгонва от дома им, защото тя е забременяла от неговия коняр. Сега залязлата кинозвезда Гавин Слейд се нуждае от бъбречна трансплантация и Мишел е единственият възможен донор. Но освен операцията, през която и двамата трябва да преминат, те ще трябва да преодолеят раните от миналото и взаимно да признаят и простят допуснатите грешки.
Лекарят и собственик на голямо ранчо Сам Макфий така и не разбира, че навремето Мишел е забременяла от него и двамата имат пораснал и гневен син. Когато отново я вижда в родния си град, тя вече не е младата и талантлива художничка от тийнейджърските му години, а дистанцирана и успяла рекламна директорка с дете и вероятно съпруг.
Единственото непроменено са силните му чувства към нея. Но ще бъдат ли те достатъчни да я убедят, че подаръците на съдбата не бива да се пренебрегват, а вторият шанс твърде често се оказва последен!

Въведено от
NMereva
Създадено на
Обновено на

...

Корици 2