Хули Леонис
Ретроградните планети

Автор
Хули Леонис
Заглавие
Ретроградните планети
Подзаглавие
Кармична астрология
Тип
разни
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Езотерика и астрология

Редактор
Мария Чунчева
Коректор
Цвета Нинкова
Оформление на корица
Биляна Славкова
Компютърна обработка
Анна Георгиева

Издател
Апостроф
Град на издателя
София
Година на издаване
2018
Адрес на издателя
ул. „Кракра“ 20
Печатница
Ропринт
Други полета
Апостроф — запазена марка на „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Носител
хартия
Печатни коли
15,50
Формат
84×108/32
Брой страници
248
Подвързия
мека
Цена
11,99 лв.

ISBN
978-954-2962-62-5
УДК
133.52

Анотация
Ретроградните планети дават една различна гледна точка към живота. Тя е лична и съкровена, но едновременно с това и много уплашена, гледна точка, която се страхува да излезе на светло и да се слее с енергията навън. Хората, които отработват енергията на ретроградните планети, често се чувстват като затворници, но пазачите в този затвор са самите те. Тяхната задача е отново да се свържат със света, който ги заобикаля, и то по един здравословен начин.

Осъзнаването на уроците на ретроградните планети е много важна предпоставка за щастие в живота на онези, които ги имат в рождената си карта. Познаването на техния характер помага да разберем по-добре хората около нас. А познавайки по-добре един човек, ние по-лесно го приемаме и обичаме.

Тази книга вдига завесата над темата за ретроградните планети и ги представя по един достъпен и разбираем начин. Те са представени като психологически характеристики, които се проявяват в ежедневния ни живот, а астрологията е използвана като база за анализа.
Информация за автора
Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията. Неговият метод на интерпретация изпъква много силно в тази книга. По един достъпен и разбираем начин той помага на човек да опознае себе си на базата на астрологията. Това е първата му книга, която повдига завесата за кармата и дава информация за пътя на душата през зодиака — ключова тема в неговото творчество, която изследва още от първата си книга.

Въведено от
vesi_libra
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Издателства Книжарници
...

Корици 2