Лора Кей
Силно упорство

Автор
Лора Кей
Заглавие
Силно упорство
Авторска серия
Хард Инк №4
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
еротика
Преводач
Димитрия Петрова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2017
Редактор
Яна Иванова
Коректор
Гергана Димитрова
Оформление на корица
Милена Цветанова
Предпечатна подготовка
„Тиара Букс“
Издател
Тиара Букс
Град на издателя
София
Година на издаване
2018
Печатница
„Алианс Принт“ ЕООД
Носител
хартия
Формат
84/108/32
Брой страници
408
Подвързия
мека
Цена
14,99 лв.
ISBN
978-954-2969-58-7
Анотация
Бекет Мърда мрази да се рови в миналото. Но разследването на засадата, която убива половината от отряда му от специалните части и прекратява кариерата му в армията не му оставя голям избор. Точно когато екипът му научава колко могъщи са враговете им, той среща най-голямото усложнение досега — съблазнителната и борбена Катрин Рикси.
Кат посещава студиото за татуировки на братята си — „Хард Инк“, след тежка раздяла и се озовава пред дулото на пистолета на непознат. Бекет е мускулест и адски секси, но е и възможно най-вбесяващият мъж, когото някога е срещала. Не стига това, ами и братята на Кат са във война с престъпници, които тя разследва в работата си като непоколебим прокурор. Когато се присъединява към борбата, тя попада в полезрението на Бекет… и в обятията му, както и пред мерника на враговете им.
Сега Бекет и Кат трябва да преодолеят различията си, за да работят заедно, защото единственото нещо, по-сладко от справедливостта, е да откриеш любовта и никога да не я пуснеш.
Информация за автора
Лора Кей е бестселъров автор на „Ню Йорк Таймс“ и „Ю Ес Ей Тудей“ с над двадесет книги в романтичния съвременен и паранормален жанр, и романтичния съспенс. Тя е член на Асоциацията на романтичните писатели в Америка (Romance Writers of America), Асоциацията на романтичните писатели в Мериленд (Maryland Romance Writers) и в момента е президент на подразделението на RWA за съвременни романи.
Страстните и прочувствени истории на писателката отразяват универсалното желание на човек да намери своето място в живота. Лора израства с разкази за ангели, духове и проклятия, и това затвърждава интереса й към повествованието и паранормалното. Тя живее в Мериленд със съпруга си, двете им дъщери и сладко, но непослушно куче, наслаждавайки се ежедневно на гледката към Чесапийк Бей, която се вижда от къщата й.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Laura Kaye
Hard to Let Go
Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиотеки Лични сайтове Книжарници
Чужди рафтове

Корици 2