Хули Леонис
Очевидната скрита истина за любовта

Автор
Хули Леонис
Заглавие
Очевидната скрита истина за любовта
Тип
разни
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Езотерика и астрология

Редактор
Мария Чунчева
Коректор
Цвета Нинкова
Оформление на корица
Биляна Славкова
Компютърна обработка
Анна Георгиева

Издател
Апостроф
Град на издателя
София
Година на издаване
2019
Адрес на издателя
ул. „Кракра“ 20
Печатница
Ропринт
Други полета
Апостроф — запазена марка на „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Носител
хартия
Печатни коли
13,00
Формат
84×108/32
Брой страници
208
Подвързия
мека
Цена
11,99 лв.

ISBN
978-954-2962-63-2
УДК
133.52

Анотация
Любовта е пъстра и многоцветна. В нея има нежност и красота, но и болка и разочарование. Вие с кое нейно лице се свързвате? Любовта винаги присъства в живота ни, но дали я познаваме, дали я виждаме, или я оставяме да мине покрай нас, без дори да си даваме сметка, че сме я срещнали?

Хули Леонис ни представя една различна книга. Разказва ни за любовта като очевидна скрита истина — онази, която е пред очите ни, но ние не я виждаме. Някои са слепи за нея, на други не им е позволено да гледат натам. Тя обаче чака да дойде нейният момент и да бъде осъзната.

Тук ще откриете и астрологично тълкуване на зодиакалните знаци, но този път по отношение на любовта. Книгата ще ви помогне да се свържете със силните си страни в емоционалното общуване и да си дадете сметка за блокажите, които имате. Съдържанието е обогатено и с анализ на родовата енергия — тема, над която авторът работи от години. И всичко това е представено с уникалния стил на поднасяне на информацията на Хули Леонис, който ни кара да се потапяме в текста с удоволствие и да го преживяваме.
Информация за автора
Хули Леонис е завършил специалност „Класическа астрология“ в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Въведено от
vesi_libra
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Издателства Книжарници
...

Корици 2