Силвия Кристъл
Анонимус

Автор
Силвия Кристъл
Заглавие
Анонимус
Тип
роман
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Българска криминална проза

Редактор
Станимир Цветков
Отговорен редактор
Красимир Гетов
Художник
Дамян Дамянов
Коректор
Станимир Цветков
Предпечатна подготовка
Петър Дамянов

Издател
Сиела Норма АД
Град на издателя
София
Година на издаване
2013
Адрес на издателя
бул. „Владимир Вазов“ №9
Печатница
Печатна база Сиела

Носител
хартия
Печатни коли
29,75
Формат
60/90/16
Брой страници
476
Подвързия
мека
Цена
15,00

ISBN
978-954-28-1252-4
УДК
886.7-312.4

Анотация
Най-известният заточеник изскача пред очите на света, обладан от непоколебимото желание да раздава закъсняла справедливост. Анонимус превръща в оръдие на амбицията си младата писателка Клер Кремо. Полицията прави всичко възможно да включи Клер в разследването, но тя е принудена да бяга, тъй като Анонимус я заставя да стане глашатай на разобличителни идеи. В битката за дял от сензацията се впускат и медиите. Надпреварата прераства в игра без правила, без скрупули, без морал.
Ще успее ли Клер да предвиди следващия ход на злодея? Или ще се лута безцелно в лабиринта от съмнителни улики и непонятни послания? Ще достигне ли до прозрението за вината, отвела Човека с желязната маска в мрачните подземия на Бастилията? Или светът ще продължава да тъне в заблуда относно истинската самоличност на най-прочутия Непознат?
Романът е класически трилър, чиито герои тичат по следите на една от най-популярните загадки. Желанието да узнаят истината ги въвлича в опасни авантюри и спиращи дъха приключения. В един момент те осъзнават, че страховете са реални, че заплахите дебнат отвсякъде.
Съществува една единствена възможност да оцелеят. Като повярват в силата на тайната, която най-напредничавите умове на човечеството в продължение на столетия упорито са се опитвали да разгадаят…
Съдържание
Пролог…7
Първа част…9
Втора част…211
Трета част…334
Епилог…463

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници
...

Корици 2