Даринда Джоунс
Четвъртият гроб под краката ми

Автор
Даринда Джоунс
Заглавие
Четвъртият гроб под краката ми
Авторска серия
Чарли Дейвидсън №4
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Фентъзи
Жанр
Любовно-криминален роман, Романтично фентъзи, Любовен роман
Теми
@Фен превод, @Публикувано първо в Читанка
Преводач
Zaharka
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2016
Редактор
ganinka
Издател
Читанка
Година на издаване
2016
Носител
цифров
Анотация

Добре дошли в света на най-необикновения жътвар — Чарли Дейвидсън, която, колкото и да се опитва, няма как да избегне съдбата си.
Понякога да си жътвар си е наистина, ами, мрачно. След като последният й случай не се развива по план, Чарли си взима няколко месеца отпуска, за да потъне в самосъжаление. Но тогава на прага й се появява жена, убедена, че някой се опитва да я убие, и Чарли трябва да се насили да се върне към живота… или поне да се облече. Обаче всеки, който познава жената, твърди, че тя е луда, и става ясно, че нещо не е както трябва. Само че колкото повече се опитват да опровергаят историята й, толкова повече Чарли започва да й вярва.
Междувременно Рейес Фароу, сексапилният, страстен син на Сатаната, е вън от затвора и от живота на Чарли, благодарение на желанието й и няколко навременни смъртни заплахи. Но отсъствието му е довело до сериозна спънка в сексуалния й живот. Макар че има други неща, за които да мисли — като например, че в град Албакърки вилнее подпалвач — на Чарли й е трудно да стои настрана. Особено когато изглежда, че Рейес може да е замесен.
Точно когато животът започва да се връща към нормалното, Чарли е завлечена обратно в свят на престъпления, наказания и дяволът в сини дънки в тази забавна четвърта част на най-продаваната поредица на Ню Йорк Таймс.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Darynda Jones
Fourth Grave Beneath My Feet (2012)

Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Форуми
Чужди рафтове

Корици 1