Джой Филдинг
За първи път

Автор
Джой Филдинг
Заглавие
За първи път
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Съвременни романи и повести
Жанр
Съвременна проза (XXI век), Семейна драма, Роман на съзряването, Съвременен любовен роман, Семейни отношения, Живот и смърт

Преводач
Снежинка Вакрилова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2001
Редактор
Весела Люцканова
Художник
Валентин Киров

Издател
Издателство Весела Люцканова
Година на издаване
2001
Печатница
„Петекстон“

Носител
хартия
Печатни коли
26,25
Формат
84×108/32
Брой страници
420
Подвързия
мека
Цена
8,00 лв.

ISBN
954-8453-75-4
УДК
820(71)-31

Анотация
Разширявайки обсега на повествованието си както никога досега, авторката на бестселъри на „Ню Йорк Таймс“ Джой Филдинг ни поднася романа си „За първи път“, който запленява най-преданите й поклонници и й спечелва безброй нови почитатели.
Зад бляскавата фасада на наглед идиличния си живот в Чикаго Мати Харт се чувства така, като че ли всеки момент ще рухне.
При шестнайсет години брак и красива подрастваща дъщеря, тя установява, че съпругът й Джейк — известен адвокат и защитник на углавни престъпници — е завързал поредната си любовна история.
Едва след като Джейк признава изневярата си и я напуска, за да заживее с приятелката си, Мати е сполетяна от далеч по-голяма катастрофа — тя научава ужасяваща новина, която изцяло ще промени живота им. Раздиран от чувството за вина, Джейк се прибира у дома, за да бъде до Мати. И тук, при най-отчайващи и неочаквани обстоятелства, Джой Филдинг превежда героите си през затрогваща и сърцераздирателна драма за изумителната сила на любовта. Белязан с всички отличителни качества на съвременната класика „За първи път“ е ослепително посвещаване в един брак, озовал се на кръстопът, на който съществуващите обвързаности са се износили, но не се разкъсват и отдавна отчуждените един от друг съпрузи за първи път откриват какво точно означава любовта.
„За първи път“ заварва Джой Филдинг в разцвета на способността й да изследва силата на човешкия дух.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Joy Fielding
The First Time (2000)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници
Чужди рафтове
...

Корици 2