Адам Джей Епщайн, Андрю Джейкъбсън
Фамилиарите: Тайните на короната

Автор
Адам Джей Епщайн, Андрю Джейкъбсън
Заглавие
Фамилиарите: Тайните на короната
Авторска серия
Фамилиарите №2
Език
български
Категория
Фентъзи
Жанр
Детско и младежко фентъзи
Преводач
Милена Тошева
Език, от който е преведено
английски (не е указано)
Редактор
Ина Тодорова
Художник
Стоян Атанасов
Художник на илюстрациите
Питър Чан, Кей Аседера
Предпечатна подготовка
Артлайн Студиос
Издател
Артлайн Студиос
Град на издателя
София
Година на издаване
2014
Адрес на издателя
кв. Павлово, ул. „Кота 1050“ №21, 1618
Носител
хартия
Брой страници
318
Подвързия
мека
Цена
13,99 лв.
С илюстрации
да
ISBN
978-954-2908-84-5
УДК
820(73)-93-31
Анотация

Когато ненадейно изчезва и последната частица на човешката магия от Вастия, всичко е в ръцете на фамилиарите — Олдуин, котката с телекинетични способности, Скайлър — всезнаещата синя сойка и Гилбърт — наивната дървесна жаба. Те трябва да открият Короната на Снежния леопард, древна реликва, която е в състояние да разруши проклятието. Те разбират, че единственият начин да сторят това, е, като вървят по следите на изчезналия баща на Олдуин, който е тръгнал да търси Короната няколко години по-рано. Тази магическа духовна пътека се простира чак в Отвъда, където нашите герои се срещат с нови врагове и опасности, а Олдуин научава за мистериозното си минало.
С бодър приключенски дух и сърдечни приятелства, ТАЙНИТЕ НА КОРОНАТА ще направи така, че читателите да станат още по-близки с ФАМИЛИАРИТЕ.

Информация за автора

АДАМ ДЖЕИ ЕПЩАИН прекарва детството си в Грейт Нек, Ню Йорк, а АНДРЮ ДЖЕЙКЪБСЪН израства в Милоуки, Уисконсин. Двамата се срещат на един паркинг в Лос Анджелис.

От тогава насам пишат заедно за филмови и телевизионни продукции. Веднъж Адам пита Андрю „Знаеш ли какво означава фамилиар?“ И този въпрос се ражда историята за Вастия, фантастичен свят, роден от споделената любов на авторите към света на животните и магията. Те пишат всяка една дума, съчиняват всяко едно изречение и страница заедно, седнали един срещу друг.

Адам Джей Епщайн живее в Лос Анджелис със съпругата си, Джейн, дъщеря им, Пени, и една черно-бяла котка, която се навърта в двора им. ФАМИЛИАРИТЕ ще бъде филмиран от Сам Рейми и Sony Animation. За още информация за любимите ви автори, посетете www.authortracker.com.

Бележки

Празни страници: 318

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Adam Jay Epstein and Andrew Jacobson
The Familiars: Secrets of the Crown (2011)

Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиотеки Издателства Библиографии
Чужди рафтове

Корици 2