Ивинела Самуилова
Животът може да е чудо

Автор
Ивинела Самуилова
Заглавие
Животът може да е чудо
Алтернативно заглавие
Как да бъдем, да правим и да имаме всичко, което пожелаем
Тип
роман
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Съвременни български романи и повести
Редактор
Галина Николова
Отговорен редактор
Вера Янчелова
Коректор
Нина Славова
Оформление на корица
Мариана Станкова
Компютърна обработка
Ана Цанкова
Издател
ИК „Хермес“
Град на издателя
Пловдив
Година на издаване
2012
Адрес на издателя
ул. „Богомил“ 59
Печат
„Полиграфюг“ АД — Хасково
Носител
хартия
Печатни коли
11
Формат
84×108×32
Брой страници
176
Подвързия
мека
Цена
9,95 лв.
ISBN
978-954-26-1011-3
УДК
886.7-31
Анотация

Ади от малка безрезервно вярва, че животът й ще е необикновен. Постепенно обаче, както се случва с всички нас, зацикля в рутината на ежедневието. Загубила връзка със себе си, Ади смята, че само ако открие Призванието си, ще успее да осмисли съществуването си. Тогава среща по-особения психолог Алексей, който й помага да погледне на себе си и на живота си под различен ъгъл. Ади осъзнава, че повлечена от своите страхове, вярвания и (пред)убеждения, е загубила истинската си самоличност.
Разказана по автентичен и затрогващ начин, историята на Ади за търсенето на Смисъла олицетворява живота на голяма част от хората днес — живот, ограничен от социума. Рамки, определящи вместо нас кое е реално и нереално, постижимо и непостижимо, приемливо и неприемливо. Необикновените уроци на Алексей, започнали с мъничко парче синьо сирене и огромна вилица, разкриват практически как можем да спрем хипнотичното следване на заучени модели в ежедневието си и да възстановим изначалната си връзка със света. Само така е възможно да превърнем обикновения си живот в необикновено преживяване.
P. S. Когато четете тази книга, задължително включете чувството си за хумор.

Информация за автора

Ивинела Самуилова е родена на 10.04.1971 г. в гр. Севлиево. Завършва езикова гимназия в град Враца с испански и английски език, а след това — магистратура по богословие във Великотърновския университет.
Има редица допълнителни квалификации и обучения: стопанско управление и администрация, журналистика, ПР, психология и други.
Известно време работи като радиожурналист в родния си град, а впоследствие се присъединява към екипа на "Идеал Стандарт България АД — гр. Севлиево, където заема различни длъжности, последната от които е „връзки с обществеността“.
През 2005 г. се премества в гр. София, където работи в сферата на маркетинга.
За да удовлетвори различни свои интереси, през 2007 г. Ивинела учредява фондация „Кларитас“, чиято основна дейност в момента е свързана със съхраняване и популяризиране на българския музикален фолклор.
Творческите търсения на Ивинела Самуилова са насочени към вътрешния свят на човека и отношенията му с Бог, света и ближните.
Има един син — Божин.

Въведено от
NMereva
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници
Промени
Чужди рафтове

Корици 2