Джон Лескроарт
Безкрайни тайни

Автор
Джон Лескроарт
Заглавие
Безкрайни тайни
Авторска серия
Дизмъс Харди №13
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Трилър
Жанр
Съдебен трилър
Преводач
Лара Манова, Калина Рангелова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2009
Редактор
Вихра Манова
Издател
Издателство Весела Люцканова
Град на издателя
София
Година на издаване
2009
Носител
хартия
Печатни коли
28
Формат
84×108/32
Брой страници
448
Подвързия
мека
Цена
15 лв.
ISBN
978-954-311-080-3
УДК
820(73)-312.4
Анотация
Всеизвестният майстор на съдебни трилъри Джон Лескроарт, познат на читателите от цял свят, включително и в България с издадените му 15 романа отново ни запленява с най-новия си и най-вълнуващия — „Безкрайни тайни“.
Герои са познатите ни адвокатът Дизмъс Харди, следователят от отдел „Убийства“ Ейб Глицки и частният детектив Уайът Хънт, които работят заедно, за да разбулят мистерията около убийствата на двама състуденти на Мая Таусхенд — бизнес дама от политическото и предприемаческото общество на Сан Франциско, очарователна майка на две деца и племенница на кметицата.
След убийството на Дилън Воглър полицията открива раница, пълна с марихуана, и списък с клиенти, някои от които са от най-отбраното общество. Няколко дни по-късно е намерен мъртъв и Левън Пресли и скоро става ясно, че двамата мъже се изнудвали Мая за нещо и тя е заподозряна за убийствата със сериозен мотив.
Привлекателността на романа се дължи до голяма степен и на невероятно изящно изградения образ на Мая Таунсхенд. Невинна ли е? Ако не е, толкова ли е ужасна тайната й, че дори да е виновна, може да бъде оправдана? Историята се развива бурно, наелектризиращо, приковава вниманието изцяло.
А развръзката е изумителна.
Рекламни коментари
Заплетените сюжети на Лескроарт са зашеметяващи, писателското му майсторство е неотразимо, обратите са изкусни, сцените в съдебната зала са впримчващи — всичко това превръща романите му в пленително четиво.
Лос Анджелис Таймс Букс
Бележки за изданието, от което е направен преводът
John Lescroart
A Plague of Secrets (2009)
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници

Корици 2