Катина Герова
Яж всичко и отслабвай

Автор
Катина Герова
Заглавие
Яж всичко и отслабвай
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Здраве и алтернативна медицина
Художник на илюстрациите
Антон Нихтянов
Оформление на корица
Пламена Диевеска
Издател
„Информа принт“
Град на издателя
Бургас
Година на издаване
2020
Адрес на издателя
бул. „Транспортна“
Печат
„Информа печат“ ООД
Носител
хартия
Формат
60/90/16
Брой страници
252
Подвързия
мека
Цена
19,90 лв.
ISBN
978-619-725-264-4
Анотация

Замисляли ли сте се защо В днешния свят, пълен с толкова леснодостъпна информация за отслабване (индивидуални режими, групи, диети), има най-много затлъстели хора?
Защото храната е само една част от проблема!
За нея идва на помощ ЗОНАТА!
Това е начин на хранене, известен вече по целия свят, изучава се в училища, университети, доказано лекува възпаленията в тялото и чисти всички излишни мазнини. Благодарение на това хранене, се нормализира кръвната захар, балансират се хормоните в тялото ни. Както знаете, хормоните контролират всички жизнени процеси и балансът им е изключително нужен на тялото — може да служи като лекарство!
Представям Зоната по един по-различен и опростен начин, с примери и разяснения. Обяснявам и метода „на око“ — т.е. как лесно да се справите в ежедневието с балансирането на храната. Пропуснала съм всякакви сложни термини и медицински анализи.
Трябва да се научим да слушаме тялото си, да променим по естествен начин вкуса си, без да го насилваме със забрани и лишения.
Към книгата има приложение — таблица по Зоната, за лесно стартиране. Ще намерите и ТОП 10 на традиционни български рецепти, превърнати в зонови (т.е. балансирани на око).
За другата част от проблема отслабване/оздравяване на помощ идва ОСЪЗНАВАНЕТО!
Храната е Важна част от отслабването, но не е единствената. Тя е инструментът, чрез който сваляме излишните си килограми. Има едно голямо НО, което всички пропускат — без да открием вътрешните си блокажи, грешните си убеждения, страховете, които ни карат лесно и бързо да се отказваме, промяната ни няма как да бъде ТРАЙНА! Десетките истински истории в книгата ще ви накарат да се замислите, да се намерите и, най-важното, да УСПЕЕТЕ да излезете от омагьосания кръг: диета — безразборно хранене — диета!

Въведено от
NEVIDIMIA
Създадено на
Обновено на
Промени
Чужди рафтове

Корици 2