Денис Хънтър
Изгрев над синия хребет

Автор
Денис Хънтър
Заглавие
Изгрев над синия хребет
Авторска серия
Изгрев над синия хребет №1
Тип
роман (не е указано)
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Съвременен любовен роман
Преводач
Силвия Желева
Език, от който е преведено
английски (не е указано)
Година на превод
2018
Редактор
Надя Калъчева
Технически редактор
Ангел Петров
Коректор
Надя Калъчева
Оформление на корица
Габриела Стайкова Стайкова
Предпечатна подготовка
Десислава Борисова
Издател
Издателска къща Кръгозор
Град на издателя
София
Година на издаване
2018
Адрес на издателя
ул. „Ал. Жендов“ 6
Печат
„Мултипринт“ ООД, София
Носител
хартия
Излязла от печат
09.08.2018
Печатни коли
17,5
Формат
60×90/16
Брой страници
280
Подвързия
мека
Цена
16,00
ISBN
978-954-771-401-4
Анотация

Зоуи Колинс пристига в родното си място — малкото градче Копър Крийк, с приятеля си Кайл и петгодишната си дъщеря за погребението на баба си. Тя няма намерение да остава дълго, още повече че Кайл настоява да продължат турнето с кънтри групата си. Но плановете й се променят, когато с изненада чува завещанието на баба си. На Зоуи е поверено семейното наследство — голямата прасковена градина в подножието на сините планини на Северна Джорджия.
Тя трябва да реши: дали да продължи с групата, турнетата и все по-контролиращия я Кайл, или да остане и да поеме риска със слабата реколта… И с новия управител на градината — нейната стара любов Круз, „който някога бе откраднал сърцето ѝ, а после бе забравил да ѝ го върне“.
Зоуи не е вече онова непокорно и независимо момиче, а сякаш е „сянка на предишното си аз“. Не е уверена в себе си, отчуждена е от семейството и приятелите си заради бягството си от градчето преди няколко години. Но всички я посрещат с отворени обятия и вярват, че точно тя трябва да наследи градината. В това е вярвала и баба й, която единствено я е разбирала и подкрепяла.
Сред красивите изгреви над синия хребет и аромата на узрели праскови и с помощта на старите приятели и на брат си Зоуи все повече възвръща увереността си, че може да се справи с всички предизвикателства и неочаквани препятствия. И най-после да вземе живота си в свои ръце.

Роман за любовта, за изборите, пред които всички се изправяме, за подкрепата на приятелите и семейството в трудни моменти.

Информация за автора

Денис Хънтър е световно призната авторка на повече от трийсет бестселъра. Носител е на много награди, включително и за романите „The Convenient Groom“ и „A December Bride“, филмирани от Hallmark. Когато не дирижира любовния живот на героите си върху страниците на своите книги, тя обича да пътува, да пие зелен чай и да свири на ударни инструменти. Денис живее в Индиана. Двамата със съпруга си имат четири вече пораснали деца.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Denise Hunter
Blue Ridge Sunrise (2017)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници
Чужди рафтове

Корици 2