Мелиса де ла Круз
Целувката на змията

Автор
Мелиса де ла Круз
Заглавие
Целувката на змията
Авторска серия
Семейство Бошан №2
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Фентъзи
Жанр
Градско фентъзи, Любовен роман, Романтично фентъзи, Свръхестествено, Фентъзи
Теми
XXI век
Преводач
Петя Христова
Език, от който е преведено
английски
Редактор
Стоян Пашкуров
Предпечатна подготовка
Еклиптик
Издател
„Еклиптик“
Град на издателя
София
Година на издаване
2014
Печат
Алианс Принт
Други полета
Виолета Димова е грешно тбелязана като преводач на стр. 4.
Носител
хартия
Печатни коли
19,5
Формат
60/90/16
Брой страници
312
Подвързия
мека
Цена
15,99 лв.
ISBN
978-619-200-003-5
УДК
820(73)-312.9
Анотация
Едва всичко в незабележимото градче Норт Хемптън се е успокоило след намесата на жените от семейство Бошан, когато отново се обърква. Братът близнак на Фрея Фрир или Фреди, е успял да се измъкне от Необятното с ужасяващо подозрение, че не друг, а именно Килиан Гарднър, годеникът на Фрея, е разрушил моста Бофрир, а обвинени за това се оказват Фрир и Локи, братът на Балдер.
Фрир очаква от Фрея да запази тайните му, но семейният мир е нарушен, тъй като той не крие намерението си да си отмъсти на виновника за заточението си в Необятното. Докато чака нещо да се случи, дните му преминават в безделие, сърфиране в мрежата, компютърни игри, обвинения и… влюбване в неподходящото момиче.
Докато Фрея се мъчи да не допусне брат й да причини зло на човека, когото обича, Ингрид се изправя пред сериозен проблем. Приятелят й детектив Мат Нобъл се оказва в центъра на сложно разследване. И когато замесените в него същества от друг свят — елфите, имат нужда от нейната помощ, тя трябва да направи най-трудния си избор: да им помогне да се върнат в техния свят, който те са забравили къде се намира, или да остане вярна на любовта си към Мат и да му признае истината — че тя е вещица.
Духът на мъртва млада жена от миналото се опитва да осъществи контакт с Джоана. Дали за да им навреди, или за да ги предупреди?
В Деня на благодарността се случва невероятното, когато престъпникът, заради когото Фрир търпи незаслужено наказание, е разкрит, но може би е прекалено късно да се спре онова, което Локи е планирал и започнал да осъществява — отмъщението си към Фрея.
Бележки
Празни страници: 2, 6, 8 и 310
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Melissa de la Cruz
Serpent’s Kiss, 2012
Въведено от
egesihora
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници
Промени

Корици 2