Григор Лилов
Тайните на големите играчи • том 1

Автор
Григор Лилов
Заглавие
Тайните на големите играчи
Заглавие на том
том 1
Език
български
Поредност на изданието
преработено и допълнено
Категория
Българска документална проза
Издател
„Кайлас“ ЕООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2010
Други полета
Празна е страница 640.
Носител
хартия
Брой страници
640
Подвързия
мека
Цена
18 лв.
ISBN
97895492098-5-3
Анотация

— Костюмът ми струва повече от живота ти! — плашеше конкурентите си Иван Тодоров — Доктора. И тримата са направени по-студени и от жаба — според крилата реплика от репертоара на мутрите.
— Зад мен стоят 180 милиона долара, а зад теб кой стои? — фразата е изречена от Иво Карамански: пред министър от поканения на среща лично от него Кръстник по адрес на същия министър.
— Момченце, не забравяй, че аз те създадох. И както съм те създал, така мога и да те унищожа! — изпуска както никога дотогава нервите си Андрей Луканов
— Дадоха ни по куфар с пари, ха-ха-ха, и ни казаха „Бягайте да правите банки!“. — Но Емил Кюлев и баба Ванга, която му гледаше, не познаха, че банката му „живот“ побира само 48 години.
Не току-така Владко Живков е бил в лимузината на Фатик, помела жената и детето. Не току-така Фатик и Евгения Живкова бяха приятели…
— Ти ли ще кажеш кой ще кара влака! Аз ще го карам! — Илия Павлов е изричал тези думи три пъти. Последният — часове преди да го убият.
— На-а-а-а! Самоковеца е това, ще надживея всички ви!… — Но Константин Димитров не разбра, че куклите на конци програмирано стават излишни.

Съдържание

Босът: Доктора…5
Обреченият: Емил Кюлев…105
Императорите: Братя Илиева…171
„Картофопроизводителят“: Самоковеца…255
Кланът: Фатик…347
Мултисмъртта: Илия Павлов…397
Кръстника: Карамански…505
Кукловодът: Луканов…565

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Корици 2