Рошел Уайнстийн
Това не е краят

Автор
Рошел Уайнстийн
Заглавие
Това не е краят
Тип
роман (не е указано)
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Преводач
Зорница Русева
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2020
Редактор
Мария Венедикова
Отговорен редактор
Благой Д. Иванов
Коректор
Мария Венедикова
Оформление на корица
Живко Петров
Предпечатна подготовка
Надежда Тошева
Издател
Сиела Норма АД
Град на издателя
София
Година на издаване
2020
Адрес на издателя
бул. Владимир Вазов №9
Печат
Алианс Принт
Други полета
Празни страници: 4 и 8.
Носител
хартия
Излязла от печат
23.09.2020
Печатни коли
25,25
Формат
60/90/16
Брой страници
404
Подвързия
мека
Цена
16,90 лв.
ISBN
978-954-28-3287-4
Анотация

Когато Шарлът и Филип се запознават, между тях се заражда дълбока, мигновена връзка. Скоро те заживяват заедно във Флорида Кийс, където правят планове да се оженят. Ала точно когато би трябвало да се сближат още повече, Шарлът започва да усеща как Филип се изплъзва.
Да поставя под съмнение любовта им е нещо, което Шарлът никога не си е представяла, че може да се случи, но дългите отсъствия на Филип я карат да започне да копнее за нещо повече. Когато се запознава с Бен, тя игнорира привличането, което изпитва към него, но подкрепящият самотен баща успява да й даде неща, от които никога не е подозирала, че се нуждае. Скоро Шарлът се озовава между любовта, която е мислела, че желае, и любовта, от която знае, че заслужава.
Когато ураган връхлита екзотичния им дом, зашеметяващи прозрения поставят пред изпитание верността на Шарлът и преобръщат живота й. Принудена да преосмисли изборите, които е направила в живота си и които тепърва й предстоят, Шарлът поема на едно емоционално приключение, изпълнено с приятелство, любов и саможертва — с ясното съзнание, че прошката е дарба… и дори най-обмислените планове могат да се променят за миг.

Пригответе се за нежна и трогателна история за разбити сърца и излекувани души, която се опитва да отговори на важен и вечен въпрос: за кое е нужно повече кураж — да задържиш човека до себе си или да го оставиш да си отиде?

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници

Корици 2