Чарлс Тейлър
Подчертаната Библия

Автор
Чарлс Тейлър
Заглавие
Подчертаната Библия
Език
български
Категория
Религия
Град на издателя
София
Година на издаване
2016
Носител
хартия
Брой страници
92
Подвързия
мека
Цена
без сведение за цена
Анотация

Харолд Уилсън — главният герой на книгата — е непокорен и безбожен син. За да избяга от влиянието на своята майка християнка, решава да стане моряк и да отплава надалече. Очакват го безброй приключения, трудности и опасности.
Какво се случва? Отговаря ли Бог на безутешните и искрени молитви на майката за нейния син? Как? Можете да прочетете това в увлекателната история за Херълд Уилсън и неговата подчертана Библия.
Едип непослушен син. Една майчина любов.
Една необикновена история.

Вие държите в ръцете си една книга с необикновена история. Тя разглежда живота на младеж, израснал и възпитан в християнски адвентен дом, може би както сте и вие. Но големият град запленява погледа му и увлича душата му. Неусетно, ден след ден, той затъва все по-дълбоко в покварата на греха, докато избраният от него път го довежда до дъното на живота.
Макар всичко да ви напомня приключенски роман, книгата е действителна опитност на един непокорен син, изоставил майка и дом.
Авторът, проследявайки живота на своя герой Харолд Уилсън, отделя специално внимание на неговата любяща майка, чийто образ е разкрит с много топлота и нежност. Светлина блика от тази коленичеща жена, молеща Бога със свито от болка сърце да върне нейния син.
Как ще отговори Бог на тези молитви? Ще успокои ли Той тази искрено вярваща жена? Могат ли молитвите на една майка да раздвижат добрите сили в сърцето на пропадналия е син и той да се завърне при Бога?
Отговор на тези въпроси ще получим, ако разгърнем страниците на тази изключително интересна история.
От издателите

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Промени
Чужди рафтове

Корици 2

Сканирани страници 6