Явор Веселинов
Пазителят

Автор
Явор Веселинов
Заглавие
Пазителят
Авторска серия
Oтвъд Апокалипсиса №1
Тип
роман
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Българска фантастика
Жанр
Апокалиптична фантастика, Зомби хорър, Свръхестествено, Хорър (литература на ужаса)
Теми
XXI век, Борба за власт, Епидемия, Линеен сюжет с отклонения, Мафия и организирана престъпност, Отвъдни светове, Сатана/Луцифер, Четиво само за възрастни
Редактор
Татяна Пунева
Художник
Кристина Йорданова
Коректор
Татяна Пунева
Предпечатна подготовка
MG Design Studio
Издател
Ягуар Ве
Година на издаване
2019
Печат
DPX
Носител
хартия
Печатни коли
24
Формат
130×200
Брой страници
384
Подвързия
мека
Цена
14,00 лв.
ISBN
978-619-90857-1-4
УДК
821.163.2-312.9
Анотация
Един роман на популярния български автор Явор Веселинов. Девети по ред и първи от трилогията „отвъд Апокалипсиса“. Провокация към съвестта ни и нашата отговорност за света, в който живеем.
Една история на ръба на Апокалипсиса. Един български герой, Хиро Газян, пред когото е поставена сложната и изглеждаща невъзможна задача по спасяването на света. Сякаш целият му живот, цялото му обучение в Академията на тайнствения Орден са го довели до тук. До нощта на Армагедон.
Ще съумее ли да се противопостави на могъщи и опасни врагове? Ще застане ли на ръба на света? Ще слезе ли в самия Ад през Портала, който дели нашия от другите светове? Ще спаси ли Земята, самия себе си и най-голямата си любов или поне нейните плодове?
Потопете се в историята на Хиро. Пазителят на Портала. Бъдете с него, от първо лице, в неговите трудни и незабравими мигове, които след броени години ще се предават от уста на уста, превръщайки се в легенди. Разбира се, ако той успее да спаси света. Нашият свят.
Когато всичко рухва, спасяването на устоите може да зависи само от един човек. Може това да си ти, Читателю, защото точно това е времето, в което живеем, а ти си съпричастен към историята!
Въведено от
cattiva2511
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Лични сайтове

Корици 2