Лиан Мориарти
Тайната на моя съпруг

Автор
Лиан Мориарти
Заглавие
Тайната на моя съпруг
Издателска поредица
Мегаселър
Тип
роман
Националност
австралийска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Преводач
Калина Лазарова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2014
Отговорен редактор
Ивелина Балтова
Коректор
Недялка Георгиева
Оформление на корица
Мариана Кръстева Станкова
Компютърна обработка
Ана Цанкова
Издател
Издателска къща „Хермес“
Град на издателя
Пловдив
Година на издаване
2014
Адрес на издателя
ул. „Богомил“ №59
Печат
Печатница „Полиграфюг“ АД — Хасково
Други полета
Сканиране: papi
Носител
хартия
Печатни коли
24
Формат
84/108/32
Брой страници
384
Подвързия
мека
Цена
14,95 лв.
ISBN
978-954-26-1363-3
УДК
820(94)-31
Анотация

Сесилия Фицпатрик е постигнала всичко, за което е мечтала. Тя е любяща съпруга и всеотдайна майка на три дъщери, която намира време и за почасова работа. Животът й изглежда подреден и безупречен като уютния й дом. Един ден, докато търси сувенир на тавана, Сесилия се натъква на писмо от съпруга си — Джон-Пол. Върху посивелия от прах плик ясно личат думите: За съпругата ми, Сесилия Фицпатрик. Да се отвори само след смъртта ми! Изгаряща от любопитство да узнае съдържанието на загадъчното писмо, тя го отваря. И научава дълбоко пазена тайна, която преобръща живота й.
Тес О’Лиъри е съсипана от разкритието, че съпругът й Уил и братовчедка й Фелисити са влюбени един в друг. Въпреки че е наранена от предателството на най-близките си хора, младата жена решава да преглътне гордостта си. И да се бори за брака си и бъдещето на сина си — Лиъм. Тес взема импулсивно решение и заминава при майка си в Сидни. За да остави влюбените да се насладят на любовта си и да позволи на сладостната тръпка да се превърне в банална похот. Тя се надява, че Уил ще осъзнае грешката си и ще се върне при семейството си. Случайна среща с бившето й гадже Конър събужда стари чувства и неподозирани желания.
Съдбите на Сесилия и Тес неочаквано се преплитат. Двете осъзнават, че е по-добре някои тайни да си останат заровени. Завинаги.

„Тайната на моя съпруг“ достига първо място в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“ и е обявена за най-добра книга за 2013 г. от „Амазон“. Романът е преведен на 35 езика и до този момент от него са продадени над 1 милион екземпляра.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Liane Moriarty
The Husband's Secret (2013)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници

Корици 2