Алистър Маклийн
Влакът на смъртта

Автор
Алистър Маклийн
Заглавие
Влакът на смъртта
Авторска серия
ЮНАКО №3
Тип
роман (не е указано)
Националност
английска (не е указано)
Език
български
Поредност на изданието
първо (не е указано)
Категория
Трилър
Теми
Екранизирано
Издател
Амарант
Година на издаване
2001
Други полета
Серия ЮНАКО е по сценарий на Алистър Маклейн (Alistair MacLean). Реализирана от различни автори по идеите на Маклейн, след смъртта му. Книгата „Влакът на смъртта“ е в съавторство с Алистър Макнийл (Alastair MacNeill).
Носител
хартия
Брой страници
264
Подвързия
мека
Цена
без сведение за цена
ISBN
954-8360-11-X
Анотация

Апистър Маклейн е автор, който не се нуждае от представяне — името и книгите му са широко известни в целия свят и завладяват читателите с великолепното повествование и с напрегнатите събития, пълни с остри конфликти и тайнственост.
В изключително интересния роман „Влакът на смъртта“ той остава верен на себе си и поднася на читателите динамичен и пълен с неочаквани обрати завладяващ сюжет.
В един есенен ден, запазен в пълна тайна, към Съвета за сигурност на ООН се създава организация за борба с международната престъпност — ЮНАКО. Една от нейните задачи е да открие и обезвреди голяма и безкомпромисна група престъпници, които търгуват с радиоактивни материали. Над Европа надвисва зловеща заплаха и всеки миг убийствената радиация може да я превърне в безлюден континент…

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Alastair MacNeill (виж справката във fantasticfiction)
Death Train (1989)
(The third book in the Alistair MacLean's UNACO series)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Източници
Авторство: линка на fantasticfiction и Уикипедия, Романи по сценарии на Алистър Маклейн, редактирани и издадени след смъртта му (https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BD)
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници
Промени
Чужди рафтове

Корици 2