Бо Онест
Без давност

Автор
Бо Онест
Заглавие
Без давност
Авторска серия
Мъжете на честта №3
Тип
роман
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Съвременни български романи и повести
Жанр
Боен екшън, Трилър, Трилър на отмъщението
Теми
@От автора, XXI век, Криейтив Комънс, Свободна литература, Четиво за възрастни
Художник
Бо Онест
Оформление на корица
analda
Компютърна обработка
Бо Онест
Издател
Самиздат
Година на издаване
2015
Други полета
Авторско правo: CROSSBOWHUNTING LTD
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
Някои права са запазени! Разрешава се разпространението на
книгата, ако това е с нетърговска цел. За издаване на книгата на
хартиен носител или продажба на електронни копия трябва да имате
договор с автора!
Носител
цифров
Анотация

Уважаеми читатели, ако не сте чели първите две книги от поредицата „Мъжете на честта“ ви съветвам още да не си купувате „Без давност“! Трите романа могат да се прочетат и поотделно, но за да проследите приключенията на нашите герои от самото създаване на групата и истински да им се насладите, най-добре започнете с „Разплата“! Там подробно са описани обстоятелствата, довели един баща до пълно отчаяние и неговото решение да тръгне по пътя на отмъщението. В следващата книга — „Списъкът“, издирването на престъпници продължава, тя ще ви запознае с куп невероятни и смъртоносни истории, които ще ви държат в напрежение от началото до края.
И „Разплата“ и „Списъкът“ се четат на един дъх, защото са изпълнени с динамика, те открито показват пороците и недостатъците на нашето общество и опитите на главните герои с нестандартни методи да променят това. Приех предизвикателството на перото, защото се опитвам да ви покажа един хипотетичен свят, в който престъпниците наистина биват наказвани.
И в трите книги описвам насилието с истинското му лице, без цензура и без смекчаване на фактите. По тази причина е препоръчително непълнолетни лица и хора със слаби нерви да подхождат по-внимателно към страниците, описващи такива сцени. По обясними причини сега не разкривам с подробности какво се случва в третата книга, достатъчно е да ви уверя, че тя е не по-малко увлекателна от останалите. Все пак малко ще повдигна завесата! В „Без давност“ тримата приятели изпълняват поставени от самото правителство задачи — те трябва да издирят и върнат от чужбина главния виновник, предизвикал фалита на една банка и съсипал съдбите на хиляди вложители.
Но това не е всичко, още няколко човека избягали от правосъдието са се сврели в миши дупки из различни географски ширини и скрити зад високи стени треперят за живота си. По петите им са нашите главни герои — трима безмилостни преследвачи, които никак не обичат ненаказаните престъпления. Те ще накарат тези хора да разберат, че където и по света да се намират, няма как да избегнат възмездието. А защо се нарича „Без давност“? Четете и ще разберете!

Въведено от
cattiva2511
Създадено на
Обновено на
Промени

Корици 1