Явор Веселинов
Бъдеще в Апокалипсиса

Автор
Явор Веселинов
Заглавие
Бъдеще в Апокалипсиса
Авторска серия
Oтвъд Апокалипсиса №3
Тип
роман
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Българска фантастика
Жанр
Зомби хорър, Постапокалипсис, Хорър (литература на ужаса)
Теми
Близко бъдеще, Експедиции, Планина, Нова българска литература (кр. на XIX-XXI в.), Племенни религии и култове, Четиво само за възрастни
Редактор
Русанка Одринска
Художник
Илиян Германов
Коректор
Русанка Одринска
Издател
Ягуар Ве
Година на издаване
2021
Печат
DPX
Носител
хартия
Формат
130×200
Брой страници
320
Подвързия
мека
Цена
16,90 лв.
ISBN
978-619-908-578-3
Анотация

„Бъдеще в Апокалипсиса“ е книга трета от трилогията „отвъд Апокалипсиса“.

Действието се развива 27 години след събитията от първата книга и 18 години след истрорията от втори том. Светът е залят от всемирния потоп. Цялата история носи библейски щрихи. Останали са отделни острови, които са последните стожери на сухоземния живот и на познатия ни свят, който се е върнал към първичното. Земята навлиза в свой нов цилъл, в който не се знае дали има място за последните останали хора.

Главният герой, Биан, на местния език името му означава океан, живее в сърцето на тези апокалиптични времена, оплетен във връзките и събитията от предишните две книги, но по начин, който остава непонятен за него. Поставен е пред повече въпроси, отколкото отговори, за които му се налага да заложи собствения си живот и най-голямата си любов. Да се изправи срещу своята същност, разбирания, суеверие и вяра, в един свят, поставен на ръба на голямата промяна.

Авторът, Явор Веселинов, твърди че тази книга бележи края на трилогията, но го прави с лека усмивка, с която признава, че това може би не е точно така. Пожелава приятно четене на своите читатели и незабравими мигове, свързани с потапянето в интересния островен свят от романа.

Въведено от
cattiva2511
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Лични сайтове

Корици 2