Никълъс Спаркс
Мечтатели

Автор
Никълъс Спаркс
Заглавие
Мечтатели
Тип
роман (не е указано)
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо (не е указано)
Категория
Съвременни романи и повести
Жанр
Съвременен любовен роман, Съвременен роман (XXI век)
Теми
XXI век
Преводач
Теодора Давидова
Език, от който е преведено
английски (не е указано)
Година на превод
2022
Редактор
Илияна Велева
Оформление на корица
Фиделия Косева
Издател
Издателство ЕРА
Град на издателя
София
Година на издаване
2022
Печат
Мултипринт ООД
Носител
хартия
Излязла от печат
15.11.2022
Брой страници
288
Подвързия
мека
Цена
17,99 лв. / 9,20 €
ISBN
978-954-389-707-0
Анотация

Трогателна любовна история за смелостта да рискуваш всичко в името на една мечта… и за (не)възможността да оставиш миналото зад гърба си.

Колби Милс е предопределен за бляскава музикална кариера… докато разтърсваща трагедия не секва стремежите му. Сега той е начело на семейна ферма в Северна Каролина и понякога свири в бар, за да избяга от рутината.
Но когато вижда Морган Лий, светът му изведнъж се преобръща. Съдбовната среща кара Колби да се замисли дали отговорността, с която се е нагърбил, трябва да управлява живота му завинаги.
Морган е дъщеря на заможни лекари от Чикаго, завършила престижен музикален колеж с амбицията да се премести в Нашвил и да се превърне в звезда. Колби и Морган се допълват в романтичен и музикален аспект както дори не са си мечтали.
Бевърли е на съвсем друг вид емоционално пътуване. Тя бяга от съпруг насилник с шестгодишния си син и се опитва да създаде нов живот за тях. Парите ѝ свършват, а опасността сякаш дебне иззад всеки ъгъл… затова Бевърли взима отчаяно решение, което ще постави под съмнение всичко, в което някога е вярвала.
Съдбата ще събере тримата в мрежа от променящи живота връзки… карайки всеки да се чуди дали мечтата за по-добър живот може някога да пребори тежестта на миналото.

Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. Той е автор на световни бестселъри, между които „Нощи в Роданте“, „С дъх на канела“, „Последна песен“, „Най-дългото пътуване“, „Всеки мой дъх“, „Виж ме“, „Желанието“ и много други.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Nicholas Sparks
Dreamland (2022)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници
Чужди рафтове

Корици 2