Анди Макдермът
Експедиция Атлантида
Промени

vesi_libra ·
Поле Стара стойност Нова стойност
№ в Моята библиотека
8115
Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Записът е непълен
1
Причина защо е непълен
липсва задна корица и сканирани стр.
Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Брой страници
404
400
Подвързия
мека
УДК
820-31
Националност
английска
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Andy McDermott
The Hunt for Atlantis (2007)
Анотация
В пясъците на Мароко осемгодишната Нина Уайлд ще открие странен метален къс. Никога не се разделя с него,привлечена от красотата и загадъчния му произход, но не подозира какво всъщност притежава… Много години по-късно, поела професията на загиналите си родители-археолози, Нина вярва, че най-сетне е открила къде точно е била тайнствената Атлантида. С помощта на Кари, красивата дъщеря на милионера Фрост, и на Еди Чейс, бивш командос от специалните части, пътуването към неизвестното започва… Изпълнен с неотслабващо напрежение и динамика, „Експедиция Атлантида“ е най-вълнуващият приключенски трилър, който можете да си пожелаете!
В пясъците на Мароко осемгодишната Нина Уайлд открива странен метален къс… Никога не се разделя с него, привлечена колкото от красотата, толкова и от загадъчния му произход, без изобщо да подозира какво притежава…
Много години по-късно, поела професията на родителите си — археолози, загинали в Тибет при неизяснени обстоятелства — Нина вярва, че най-сетне знае къде точно е била тайнствената Атлантида. И когато милиардерът Кристиан Фрост подкрепя нейния дързък план, тя смята, че вече нищо не може да й попречи да я открие. С помощта на Кари, красивата дъщеря на Фрост, и на Еди Чейс — бивш командос от специалните сили, пътуването към неизвестното започва…
Но далеч не всички желаят успех на нейната експедиция. От джунглите на Бразилия до ледените дебри на Тибет, от улиците на Манхатън до дълбините на Атлантическия океан, Нина и нейният малък екип трескаво бързат да открият следите на изчезналата цивилизация, преди някой друг да стигне до тях. Скоро ще им се наложи да разберат, че в този лов самите търсачи са плячка, стръвно преследвана от тайно братство, за което откриването на изчезналата Атлантида е недопустимо, защото крие неподозирана заплаха с катастрофални последици.
Тъкмо когато Нина и приятелите й са на една стъпка от успеха, те не само ще трябва да преодолеят Изпитанията на Силата, Ловкостта и Ума, но ще се борят със зъби и нокти за нещо повече от живота си.
Nb Scans
3
7
Издателска поредица
Серия „Нина Уайлд и Еди Чейс“
Авторска серия
Nina Wilde and Eddie Chase
Нина Уайлд и Еди Чейс
Други полета
Празни страници: 4.
Записът е непълен
1
Поредност на изданието
Първо
първо
Издател
„Ергон“
ИК „Ергон“