Джесика Кори
Произход

Автор
Джесика Кори
Заглавие
Произход
Националност
Американска
Език
Български
Преводач
Вида Делчева
Език, от който е преведено
Английски
Художник
Огнян Илиев
Издател
„Екслибрис“
Година на издаване
2013
Носител
хартия
Брой страници
384
Подвързия
мека
Цена
14,90 лв.
ISBN
978-954-8208-97-0
Анотация
Пиа израства в тайна лаборатория, скрита дълбоко в дъждовната гора на Амазония. Тя е първата от нова безсмъртна раса, създадена и отгледана от екип блестящи учени. В нощта на седемнайсетия си рожден ден Пиа намира дупка в електрическата ограда около строго охранявания комплекс и за първи път в живота си излиза навън.
Свободна в джунглата, Пиа среща Ейо, момче от близкото село. Двамата се впускат в търсене на истината за произхода на Пиа — истина със смъртоносни последици, които ще променят живота им завинаги.
Произход е красиво написан и шокиращ роман за вечното желание да живееш завинаги, независимо от цената.
Информация за автора
ДЖЕСИКА КОРИ е от сирийско-шотландски произход и е родена в Токоа, Джорджия. Пише първата си книга на четиригодишна възраст и оттогава мечтае да стане писател.
Освен да пише, Джеси обича да играе и да гледа футболни мачове и е голям фен на „Барцелона“ Поставя и театрални пиеси с университетски трупи. В момента живее в Колумбия, Южна Каролина, със съпруга си, двете си страхотни кучета и изобилие от книги, обувки и сладък чай.
Рекламни коментари
Дебютният роман на Кори улавя пищните ритми на дъждовната гора… Сюжетът се развива с главозамайваща скорост… Изключително свежа книга.
Къркъс Ривю

Това научна фантастика ли е? Вижда ми се заплашително реална. Този завладяващ разказ за ужасите на безконтролното генно инженерство е едновременно любовна история и фантастичен трилър с шеметно темпо.
Джуди Блъндел

Пищен, мечтателен роман, който е трудно да се остави и ще живее завинаги в сърцата на читателите си. Пиа може да се окаже перфектният заместител за онези, на които им липсва Катнис от „Игрите на глада“.
Джош Съндкуист, автор на бестселъра „Само не казвай“
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Origin
Jessica Khoury
Copyright © 2012 Jessica Khoury
Cover design by Greg Stadnyk
All rights reserved.
Въведено от
ventcis
Създадено на
Обновено на
Чужди рафтове

Корици 0