Лоран Гунел
Бог пътува винаги инкогнито

Автор
Лоран Гунел
Заглавие
Бог пътува винаги инкогнито
Издателска поредица
Духовност и самоусъвършенстване
Тип
роман
Националност
Френска
Език
Български
Поредност на изданието
първо
Категория
Самоусъвършенстване и алтернативно познание
Преводач
Георги Ангелов, Станимир Делчев, Румяна Маркова
Език, от който е преведено
Френски
Редактор
Росица Ташева
Художник
Стефан Касъров
Коректор
Нели Германова
Предпечатна подготовка
Васил Попов
Издател
ИК „Колибри“
Град на издателя
София
Година на издаване
2010
Адрес на издателя
1000, ул. „Иван Вазов“ №36
Печат
„Симолини“
Носител
хартия
Печатни коли
22,5
Формат
84/108/32
Брой страници
360
Подвързия
мека
Цена
16 лв.
ISBN
978-954-529-771-7
Анотация
Представете си, че някой ви спасява живота, но срещу задължението да правите всичко, което ви нареди… за ваше добро. Притиснати от обстоятелствата, вие приемате и се оказвате въвлечен в невероятно преживяване. Вече не сте господар на живота си и въпреки това в много отношения той е по-вълнуващ отпреди! Но какви са истинските намерения на човека, намесил се в съществуването ви? Кой е той в действителност? И кои са тези загадъчни хора около него? Историята, която ни потапя във вълшебната атмосфера на едно парижко лято, ни насочва по възможно най-добрия начин към размисъл за самите нас. Как да преодолеем вътрешните си задръжки и страхове, за да излезем от „предначертания“ път в живота, когато той не ни носи пълно удовлетворение? И как да поемем по пътя на мечтите си?
Информация за автора
Лоран Гунел е френски писател и психолог, специалист по личностно развитие, получил образование във Франция и Съединените щати. Още първата му книга, „Човекът, който искаше да бъде щастлив“ (ИК „Колибри“, 2009), има колкото неочакван, толкова и феноменален успех. Само във Франция са продадени 200 000 екземпляра, а правата са закупени от 13 страни. В книгата „Бог пътува винаги инкогнито“ авторът отново смесва елементите на романа, психологията и философията, за да получи едно крайно любопитно и изключително завладяващо четиво.
Бележки
Cet ouvrage bénéficie du soutien de Culturesfrance, «opérateur de Ministère français des Affaires étrangères et européennes et du Ministère français de la Culture et de la Communication»

Тази книга се ползва с подкрепата на „Кюлтюрфранс“ оператор на Френското министерство на външните работи и европейските въпроси и на Френското министерство на културата и комуникациите
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Laurent Gounelle
DIEU VOYAGE TOUJOURS INCOGNITO
© Editions Anne Carrière, 2010
Published by arrangement with Literary Agency “Agence de I’Est”
Въведено от
ventcis
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиотеки Издателства Блогове Книжарници
Промени
Чужди рафтове

Корици 0