Дейвид Айк
Световната конспирация

Автор
Дейвид Айк
Заглавие
Световната конспирация
Националност
английска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Политология
Жанр
Политология
Преводач
Валентин Евстатиев
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2012
Редактор
Саша Попова
Оформление
"Megachrom"
Компютърна обработка
ИК "Бард" ООД
Издател
ИК „Бард“ ООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2013
Адрес на издателя
София, Искърско шосе №15, книжна борса - "Бард"
Печат
„Алианс Принт“ ЕООД
Носител
хартия
Печатни коли
64
Формат
60/90/16
Брой страници
1024
Подвързия
мека
Цена
24.99лв.
ISBN
978-954-655-372-0
Анотация
„Обществото ни се управлява от безумци, които преследват безумни цели. Мисля, че ни управляват маниаци в името на маниакални идеи и мисля също така, че за тези мои думи могат да ме пратят в лудницата. Ето това е безумното.“ -Джон Ленън

Дейвид Айк търси отговори на големите въпроси: Кои сме ние? Къде се намираме? Кой всъщност контролира световните събития и с каква цел?

Търсенията му го отвеждат в над 40 държави и му навличат масов присмех и осъждане от страна на хора с ограничен ум и такива, които не желаят човечеството да разбере същността на безрадостното положение, в което се намира. Но Дейвид Айк не се обезсърчава. Той продължава да представя разкритията си, без да се бои от последствията и сега нещата започват да се променят. Огромен и все по-нарастващ брой хора започват да гледат на творчеството му по нов начин, защото предсказаното от него в предишни книги става реалност с всеки изминал ден. Световната конспирация е изключителна и уникална книга. Тя представя по великолепен начин скритите връзки между хора, събития и теми, които на пръв поглед нямат нищо общо помежду си, но всъщност създават една цялостна картина.

Само когато се свържат отделните точки, могат да се видят нещата в тяхната удивителна цялост. Поразителни разкрития очакват читателя на всяка страница. Айк разбулва истината за дълга поредица от факти, като се започне от древната история и се стигне до наши дни.
Въведено от
taniya
Създадено на
Обновено на

Корици 0