Мейв Бинчи
Сърце и душа

Автор
Мейв Бинчи
Заглавие
Сърце и душа
Издателска поредица
Колекция Мейв Бинчи
Тип
роман
Националност
английска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Преводач
Емилия Ничева-Карастойчева
Език, от който е преведено
английски
Художник
Борис Драголов
Издател
ИК „Емас“
Град на издателя
София
Година на издаване
2010
Носител
хартия
Печатни коли
27,5
Формат
16/56/84
Брой страници
440
Подвързия
мека
Цена
16,00
ISBN
978-954-357-191-7
Анотация
Клара Кейси не може да се оплаче от липса на занимания. Дъщерите й Линда и Ади не са й създавали проблеми през пубертета, но сега — вече подминали двайсетте — не й дават миг спокойствие: Ади вечно се бори за или против нещо, а Линда се хвърля от една несполучлива връзка в друга. На всичкото отгоре Клара — кардиолог с дългогодишен опит — е на ново място, а бившият й съпруг не я оставя на мира…
За Аня срещата с Клара Кейски е истинско чудо. Тя никога не е възнамерявала да напуска Полша, но навярно новата страна ще й помогне да забрави сърдечните рани?
Диклан очаква с нетърпение да започне работа в новата клиника, ала традиционният шестмесечен стаж надминава очакванията му.
Репутацията на отец Флин е изложена на опасност, а прекрасната лъчезарна медицинска сестра Фиона не успява да загърби миналото…
„Сърце и душа“ е новият бестселър на Мейв Бинчи — драматична книга, написана с топлота, чувство за хумор и състрадание, в което носителката на Британската литературна награда доказва още веднъж ненадминатото си умение да заплита истории.
Информация за автора
Мейв Бинчи е новият световен шлагер.
Романите ѝ, написани с лекота и финес, завладяха сърцата на милиони читатели и сякаш възкресиха позабравената магия на словото. И неслучайно оглавяват класациите за бестселъри, изпреварвайки по продажби Даниел Стийл, Сандра Браун, Нора Робъртс.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Maeve Binchy
Heart and Soul (2008)
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Чужди рафтове

Корици 2