Дж. Р. Уорд
Ангелският дял

Автор
Дж. Р. Уорд
Заглавие
Ангелският дял
Авторска серия
Кралете на бърбъна №2
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Съвременни романи и повести
Жанр
драма
Преводач
Силвия Желева
Език, от който е преведено
английски
Редактор
Стефана Кръстева
Коректор
Мария Жекова, Славейка Янчева
Компютърна обработка
Мирослава Чаталбашева
Издател
Арт Етърнал Дистрибушън
Град на издателя
София
Година на издаване
2017
Адрес на издателя
ул. „Димитър Моллов“ 28-Б
Носител
хартия
Брой страници
387
Подвързия
мека
ISBN
978-619-191-398-5
Анотация
В Шарлмонт, Кентъки, членовете на семейство Брадфорд са каймакът на висшето общество — точно, както и изключителната им марка бърбън. В сложните им взаимоотношения е замесен и дискретният персонал, който поддържа огромния им имот. Нуждата от добър имидж е още по-голяма сега, когато очевидното самоубийство на патриарха на фамилията Брадфорд започва да изглежда все повече като убийство…

Никой не е заподозрян — дори и най-големият син на Брадфорд, Едуард. Проблемите между него и баща му обаче го навеждат на мисълта, че съвсем скоро обвиненията могат да бъдат хвърлени върху него. Когато разследването на смъртта се задълбочава, Едуард започва все повече да се увлича в пиенето, както и в дъщерята на учителя по отглеждане на коне. Междувременно, финансовото бъдеще на семейството е в ръцете на бизнес съперник — жена, която иска Едуард само за себе си.

Всичко обаче си има последствия и всички имат своите тайни. И точно преди залеза на фамилията се появява някой, стоял дълги години в сянка. Максуел се прибира у дома, но дали ще бъде спасител или ще се окаже най-големият от всички грешници?
Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Чужди рафтове

Корици 4