Саймън Бекет
Шепотът на мъртвите

Автор
Саймън Бекет
Заглавие
Шепотът на мъртвите
Издателска поредица
Хит Трилър
Авторска серия
Хрониките на Дейвид Хънтър №3
Тип
роман
Националност
английска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Трилър
Преводач
Милена Радева
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2012
Редактор
Росица Златанова
Главен редактор
Димитър Риков
Коректор
Ива Колева
Оформление на корица
Радослав Донев
Компютърна обработка
Александрина Иванова
Издател
Софтпрес ООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2012
Адрес на издателя
бул. „Джеймс Баучер“ 103, ет.5, офис 9
Печат
ФолиАрт ООД
Носител
хартия
Печатни коли
20
Формат
60/84/16
Брой страници
320
Подвързия
мека
Цена
15,00
ISBN
978-954-685-704-0
Анотация
На портата имаше табела с надпис „Изследователски институт по антропология“. Мястото обаче бе известно с друго, не толкова официално наименование — Фермата за трупове.
Едва оцелял при последния си сблъсък с псипохат-убиец, Дейвид Хънтър заминава за Америка, където в единствената по рода си ферма възнамерява спокойно да изучава смъртта в нейната естествена среда — труповете.
Но в малка хижа насред вечно мъгливите Смоуки Маунтинс е намерено тяло. После още едно. И така Дейвид Хънтър отново е въвлечен в бруталната реалност на един извратен човешки мозък, обсебен от това как точно настъпва смъртта.
Склонни ли сте да надникнете в болното съзнание на психопата, да прочетете мислите му, изложени директно, без заобикалки? Когато природата се заеме с едно мъртво тяло, процесът е гротесков — готови ли сте да разберете какво се случва?
Информация за автора
Учител по испански, барабанист, разследващ журналист — Саймън Бекет е черпил житейски опит от различни сфери на живота, преди да приеме предизвикателството на перото и да нагази в дълбоките води на криминалния трилър. В основата на романите на младия талант са залегнали записките му по време на назначенията му към полицията — акции по залавяне на наркотрафианти, обискиране на бордеи, престрелки и най-вече времето, прекарано в знаменитата Ферма за трупове.
Така се ражда идеята за нестандартния му герой с интригуващ характер — Дейид Хънтър, чиито разследвания и разкрития са преведени на 20 езика.
Рекламни коментари
Феновете на Саймън Бекет знаят какво да очакват. Нека по-изнежените мъдро прескочат тази книга, а ние ценителите ще се оставим на зловещата тръпка на съспенса.
The Sunday Times
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Simon Beckett
Series Dr David Hunter
3. Whispers of the Dead (2009)
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Книжарници Разни

Корици 2