Лариса Йон
Безгранично удоволствие

Автор
Лариса Йон
Заглавие
Безгранично удоволствие
Авторска серия
Демоника №1
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Фентъзи
Жанр
Вампири и върколаци, Градско фентъзи, Духове, призраци, демони, Еротичен любовен роман, Любовен роман, Романтично фентъзи, Свръхестествено, Фентъзи
Теми
Еротика, Линеен сюжет с отклонения, Мистика, Секс, Четиво само за възрастни
Преводач
Тони Цонева-Савова
Редактор
Кирил Манев
Коректор
Васил Койнарев
Предпечатна подготовка
Еклиптик
Издател
Еклиптик ЕООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2015
Печат
Алианс Принт
Носител
хартия
Излязла от печат
01.12.2015
Печатни коли
22
Формат
60/90/16
Брой страници
352
Подвързия
мека
Цена
17,99 лв.
ISBN
978-619-200-014-1
УДК
820(73)-312.9
Анотация
Като убиец на демони Тейла Манкузо води живот, изпълнен с опасности. Един ден тя е ранена и се озовава в болница, ръководена от демони в човешки вид. Главният лекар на болницата спасява живота й и събужда в нея неудовлетворено желание. Но Ейдолон, сексуалният лекар-инкуб, е Семинус и съответно — опасен враг.
Ейд също е привлечен от красивата и опасна унищожителка на демони. Дори нещо повече — смята, че е открил в нея своята сродна душа. Но тя е непримирим враг на неговия народ и принадлежи към Пазителите на Егида — организация, създадена с една-единствена цел: да ги унищожи.
Разкъсван между желанието да разбере истината, преди да e започнал ужасяващият му с‘генезис, който ще го промени завинаги, Ейдолон смята да убеди Тейла да му позволи да завладее не само тялото, но и душата й…
Но когато започват да се появяват мъртви или осакатени демони, от чиито тела са иззети органи за черния пазар и се налага двамата да обединят силите си, за да се опитат да разберат кой е убиеца, и Тейла, и Ейдолон разбират, че в най-голяма опасност се намират сърцата им.
Информация за автора
Американска авторка, творяща в съвременния и паранормалния романтичен жанр. Бестселъров автор според класацията на New York Times и USA Today, Лариса Йон написва първия си роман на 13-годишна възраст и до сега не е спряла да пише. Работила е като метеоролог във военновъздушните сили на САЩ, като доброволец към отделението за спешна помощ и като професионален треньор на кучета, затова никога не се знае, каква характерна част от нейните интересни професии ще се появи в романите й.
Живее заедно със сина си и съпруга си, който работи към бреговата охрана на САЩ, което е причината за постоянното им местене из страната. Това обаче не се отразява по никакъв начин на писателската й кариера.
Под псевдонима Сидни Крофт пише еротични адвенчър романи, в които си партнира със Стефани Тайлър.
Рекламни коментари
„Това е една тъмна и секси приключенска история… от която има нужда всеки паранормален роман, а това ще накара всички читатели да се връщат за още и още!“
— Paranormalkomance.org
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Larissa Ione
Pleasure Unbound (2010)

This edition published by arrangement with Grand Central Publishing,
New York, USA
Въведено от
Еми
Завършено от
debora
Създадено на
Обновено на
Източници
- Еклиптик
Данните в "информация за автора"
Връзки в Мрежата
Библиотеки Издателства Библиографии Книжарници
Промени

Корици 2