Синтия Идън
Полунощен повелител

Автор
Синтия Идън
Заглавие
Полунощен повелител
Авторска серия
Полунощ №3
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Фентъзи
Преводач
Сия Монева
Редактор
Кирил Манев
Коректор
Васил Койнарев
Предпечатна подготовка
Еклиптик
Издател
Еклиптик ЕООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2017
Печат
Алианс Принт
Носител
хартия
Излязла от печат
10.12.2016
Печатни коли
20,75
Формат
60/90/16
Брой страници
332
Подвързия
мека
Цена
16,99
ISBN
978-619-200-019-6
УДК
820(73)-312.9
Анотация
Заплашителен и мрачен…
Найл Лайпен е последният демон, от когото някой би поискал услуга. И все пак красивата и нежна Холи Щорм, влязла в клуба му, се осмелява да направи точно това. Журналистката и без друго знае прекалено много за света на свръхестественото и Найл е принуден да направи компромис.

Безжалостен убиец тероризира улиците на Атланта и убива демони… Найл е наясно, че само ако си сътрудничи с журналистката, ще успее да спре убиеца. А тя упорито разследва случая, който я поставя в непосредствена опасност — убитите демони са били нейни информатори. Опитът за покушение над Холи принуждава Найл да се съгласи на сделката, от която се нуждаят и двамата. Но сътрудничеството им се оказва изненадващо.

Необяснимо желание и дива страст… Холи е видяла с очите си на какво е способен демонът, но не това я плаши. Повече е притеснена от чувствата си към него. И когато двамата се оказват безсилни пред желанието и страстта, Холи узнава тайна, способна напълно да разруши нейния свят…
Информация за автора
Американска писателка, завършила с отличие Университета в Южна Алабама по социология и връзки с обществеността. Първите си опити като журналист прави в медиите на университета. След дипломирането си работи като консултант в колеж, учител и редактор.
Носителка е на награди RITA — за романите си Angel In Chains (Ангел в окови) през 2011 и след това за Deadly Fear (Смъртоносен страх).
New York Times и USA Today я определят като успешна авторка на повече от 30 бестселъра, които се радват на огромна популярност сред почитателите на паранормалния сюжет, съчетан с чувствена романтика.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Cindy Roussos (Cynthia Eden - псевд. на Cindy Roussos)
Midnight's master (2009)
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници

Корици 2