Анди Макдермът
Гробницата на Херкулес

Автор
Анди Макдермът
Заглавие
Гробницата на Херкулес
Авторска серия
Нина Уайлд и Еди Чейс №2
Тип
роман
Националност
английска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Трилър
Преводач
Мирела Стефанова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2009
Редактор
Сергей Райков
Издател
ИК Ергон
Град на издателя
София
Година на издаване
2009
Печат
Инвестпрес АД
Носител
хартия
Печатни коли
25
Формат
84×108/32
Брой страници
400
Подвързия
мека
Цена
14,00
ISBN
978-954-9625-39-4
УДК
820-31
Анотация
Древен воин
За археоложката Нина Уайлд това е шансът на живота й. Изследванията й върху древни текстове я карат да вярва, че гробницата с останките на митичния герой Херакъл наистина съществува. Ако успее да открие мястото, това би се превърнало в най-сензационната историческа находка на всички времена.
Несметно съкровище
Скоро след като Нина и Еди Чейс, бивш командос и неин бодигард, започват издирването, става ясно че не само техният интерес е привлечен от невъобразимите съкровища, скрити в предполагаемата гробница. Тъкмо тогава от миналото на Чейс изплува едно лице, което той усърдно се е стараел да забрави — една красива жена, която отново се нуждае от помощта му…И неочаквано пътуването по следите на Херкулес се превръща в неимоверно трудно изпитание.
Смъртен враг
Докато напредват с мъка към последния пристан на митичния герой, Нина и Еди се натъкват на конспиративна мрежа, разпростряна от Швейцария до Шанхай и от Ботсвана до блестящия Лондон: корупция, политически убийства, финансови машинации и безскрупулни измами са вплетени в план, който хвърля тъмната си сянка и върху двамата търсачи на древни тайни. За Нина Уайлд и Еди Чейс пътят към гробницата на Херкулес се превръща в смъртоносна надпревара с времето и силите на злото…

Този нов роман на Анди Макдермът, автор на „Експедиция Атлантида“ ще ви наелектризира — пригответе се за стремително препускане и много адреналин!
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Andy McDermott
2. The Tomb of Hercules (2008)
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници

Корици 2