Керелин Спаркс
Как да се омъжиш за вампир милионер

Автор
Керелин Спаркс
Заглавие
Как да се омъжиш за вампир милионер
Авторска серия
Рискована любов №1
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Фентъзи
Жанр
Романтично фентъзи
Теми
Вампири
Преводач
Димитрия Петрова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2012
Редактор
Яна Иванова
Коректор
Марина Константинова
Оформление на корица
Милена Цветанова
Предпечатна подготовка
„Тиара Букс“
Издател
Тиара Букс
Година на издаване
2012
Печат
„Мултипринт“ ООД
Носител
хартия
Излязла от печат
05.04.2012
Печатни коли
27,5
Формат
84/108/32
Брой страници
440
Подвързия
мека
Цена
14,00 лв.
ISBN
978-954-2969-04-4
УДК
820(73)-31
Анотация
Роман Драганести е може би съвършеният мъж. Богат, преуспял, красив и чаровен — той е всичко, за което едно момиче може да мечтае, като изключим малкия недостатък, че също така е и вампир. И какво от това, че е малко по-стар и обикновено гледа на човешките жени като на обект за вечеря, а не за среща? Да, Роман Драганести е вампир, но вампир, който загубва един от вампирските си зъби, когато ги забива в нещо, в което наистина не е трябвало да го прави. И сега има една нощ на разположение, за да намери зъболекар, преди неговите естествени възстановителни способности да затворят раната и да го оставят да се храни на една страна за цяла вечност.
Нещата не вървят добре и при Шана Уилън… След като става свидетел на ужасно убийство, дело на руската мафия, тя е следваща в списъка им за премахване. А кариерата ѝ на зъболекар изглежда върви надолу, защото има страх от кръв. Когато Роман я спасява от опит за убийство, тя започва да се пита дали не е открила единственият мъж, който може да я опази жива. Въпреки че привличането помежду им е мигновено и страстно, ще успее ли Шана да превъзмогне страха си от кръвта и да оправи зъба на Роман? А ако го направи, какво ще му попречи да го използва върху нея?
Информация за автора
Първият паранормален роман на Керелин Спаркс „Как да се омъжиш за вампир милионер“ се издига от прилеповата пещера толкова бързо, че става бестселъров дебютен роман на онлайн книжарницата „Бордърс“ за 2005 година. Всяка една от книгите в поредицата „Рискована любов“ се превръща в бестселър на „Ю Ес Ей Тудей“. Когато четвъртата книга — „The Undead Next Door“ попада в списъка с бестселъри на Ню Йорк Таймс, дори Неживите й обръщат внимание, което прави Керелин леко нервна. Тя живее в района на Грейтър Хюстън със съпруга и децата си в къща, пълна с чесън. Досега не е имало вампири в семейството й. Върколаците са изцяло друг въпрос.
Бъди смел, самоуверен и луд!
Бележки
Страниците 4 и 6 са празни.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
How to marry a millionaire vampire, 2005
Kerrelyn Sparks
Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиотеки Издателства Библиографии Лични сайтове Книжарници
Промени

Корици 3