Диана Петрова
Синестезия

Автор
Диана Петрова
Заглавие
Синестезия
Издателска поредица
Срещу времето
Тип
роман
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Съвременни български романи и повести
Редактор
Милена Братованова
Главен редактор
Георги Каприев
Художник
Деница Трифонова
Компютърна обработка
Людмила Петрова
Предпечатна подготовка
Изток-Запад
Издател
„Изток-Запад“
Град на издателя
София
Година на издаване
2014
Адрес на издателя
бул. „Цариградско шосе“ №51
Печат
Изток-Запад
Носител
хартия
Дадена за набор/печат
ноември 2013
Излязла от печат
13.11.2014
Печатни коли
31
Формат
16/60/90
Брой страници
248
Подвързия
мека
Цена
13,00
ISBN
978-619-152-538-6
УДК
886.7-31
Анотация
Начинаещ психолог набира клиентела от голяма софтуерна фирма в България; работата му се увенчава с необичайно бърз успех.Сесиите му са както наелектризирани от споделената тъга на клиентите, така и често предизвикват усмивки заради изтънченото му умение за самоирония.Той успява да помогне елегантно на хора, които имат най-разнообразни проблеми: семейни кризи, травматични спомени от детството, загуба на любим човек, говорни дефекти — до обикновена скука във философското търсене на смисъла. Колегите му от психотерапевтичната школа разкриват причината за рядката му дарба и решават да се възползват. През това време животът на Радослав тече пълнокръвно — той изневерява, с удоволствие кара мотора си, пие с приятели… докато не се случва нещо разтърсващо, след което всичко се обърква и… подрежда по изненадващ начин.
На какво се дължат изключителните му умения и дали общността постига своето? Каква е съдбата на клиентите му и защо те се запознават в края на романа? Въпроси, чиито отговори ще усладят удоволствието от четенето по-пълно.
Информация за автора
Диана Петрова е родена през 1978 г. в гр. Свищов. Работи като преводач и редактор от английски език на свободна практика.
Пише есета и стихове от ученическите си години,като започва с поредица публикации във вестник „Гимназист“. Завършва магистратура „Литературата — творческо писане“ в СУ „Св. Климент Охридски“.
Занимава се с приказкотерапия от 2010 година и приказките й се четат в детски центрове за работа с деца, организации за психологическа подкрепа и само за забавление. Първата й книга е сборник приказки „Мъдри приказки за деца и родители“, издадена през 2011 г. — първата книга с приказкотерапия за деца, написана от български автор.
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници
Промени

Корици 2