Кристен Ашли
Ново начало

Автор
Кристен Ашли
Заглавие
Ново начало
Тип
роман
Националност
Американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести

Преводач
Вера Паунова, Гергана Лабова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2016
Технически редактор
Симеон Айтов
Коректор
Соня Илиева
Оформление на корица
Милена Ковачева

Издател
Ибис
Град на издателя
София
Година на издаване
2016
Печатница
Симолини

Носител
хартия
Печатни коли
39
Формат
60×90/16
Брой страници
624
Цена
17.90

ISBN
478-619-157-175-8

Анотация
Никога не е късно да намериш щастието, без значение какво ти е поднесъл животът…
Амелия е американска наследница, която някога е имала съвършен живот — съпруг, когото обича, две красиви деца и всичко, което би могла да поиска. Ала всичко това рухва, когато мъжът й захвърля шестнайсетгодишния им брак и се жени за много по-млада жена. Болката от предателството я съсипва и с поведението си тя изгубва уважението на децата си, което е най-големият удар за нея.
Когато бившият й съпруг се мести заедно със сина и дъщеря им в другия край на страната, в малкото градче Магдалийн, Амелия решава, че е време да се вземе в ръце и осъзнава, че това е последният й шанс да открие себе си и отново да спечели сърцата на децата си. Тя събира багажа си и ги последва, твърдо решена да стори всичко по силите си, за да оправи отношенията си с тях.
Онова, което не е предвидила, е срещата с очарователния й съсед пожарникар, Мики Донован. Въпреки че неговата история е съвсем различна от нейната, тя е също толкова болезнена. И двамата са извървели труден път, макар да идват от напълно различни светове. Благодарение на наследството си, Амелия е страшно богата, а Мики работи на три места, поради което не му остава дори миг свободно време. Амелия не я е грижа, ала Мики се притеснява, че няма да се впише в нейния свят. Но дали чувствата им са достатъчно силни, за да открият щастието един с друг?

Въведено от
analda
Създадено на
Обновено на

Промени
...

Корици 2