Джоан Рос
Наследство от лъжи

Записът е непълен.

Автор
Джоан Рос
Заглавие
Наследство от лъжи
Издателска поредица
Арлекин — Бестселър №8
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо (не е указано)
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Любовен роман
Преводач
Цветана Генчева
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
1995
Редактор
Саша Попова
Издател
Арлекин България
Град на издателя
София
Година на издаване
1995
Носител
хартия
Брой страници
252
Подвързия
мека
Цена
99 лв.
ISBN
954-11-0370-7
УДК
820(73)-31
Анотация
Безсъмненият талант и случайността ще отведат Александра Лайънс в Париж, в света на висшата мода. След време нейната звезда ще заблести и в Холивуд като моделиер на костюмите на нашумели филмови продукции.
Страстта ще я хвърли в прегръдките на Закари Девъро — милионер, спечелил състояние, управлявайки империята от магазини „Лордс“, един отчаян мъж, попаднал в безмилостните мрежи на нещастен брак.
Невъобразим скандал разтърсва живота й, когато Елинор Лорд, глава на могъща фамилия, е обхваната от налудничавата идея да докаже, че миналото на Александра е белязано с тайната на едно отвличане и убийство. Дали мистериозното наследство, което очаква Александра, не е наследство от лъжи?

Миналото нахлува в техния живот и го променя безвъзвратно…

Александра
Покрусена от предателството и падението на човек, когото дълбоко уважава, тя открива истинската любов само за да разбере, че целият й досегашен живот е изграден върху лъжливи представи…

Закари
Бедняк от блатистите райони на Луизиана, той прави шеметна кариера, но е допуснал фаталната грешка да сключи брак с жена, прекалено непочтена и покварена, за да се изтръгне от ноктите й…

Миранда
Постигнала заветната си цел да стане съсобственик на империята от магазини „Лордс“, тя би прелъстявала, лъгала, би продала дори душата си на дявола, за да задържи плячката…

Елинор
Почти трийсет години тя е търсила едно отвлечено момиченце и сега, когато е сигурна, че го е намерила, е на път да узнае ужасяващата истина за убийството на своя син.
Информация за автора
Авторка на повече от петдесет романа, Джоан Рос написва първия си разказ — трогателна история за две влюбени патици, когато била само на седем години. Днес книгите й са издадени в над шест милионен тираж в двадесет и осем страни.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Legacy of Lies
by Joann Ross
© 1994
Въведено от
in82qh
Създадено на
Обновено на
Източници
http://www.bg.cobiss.net
Връзки в Мрежата
Библиографии
Промени

Корици 1