Лекси Блейк
Разплата

Автор
Лекси Блейк
Заглавие
Разплата
Издателска поредица
Избрани съвременни любовни романи
Авторска серия
Лолес №2
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
съвременна романтика, драма

Преводач
Диана Кутева
Език, от който е преведено
английски
Редактор
Стамен Стойчев
Технически редактор
Симеон Айтов
Коректор
Милена Моллова
Оформление на корица
Милена Ковачева

Издател
Ибис
Град на издателя
София
Година на издаване
2017
Адрес на издателя
бул. „Искърско шосе“ 19
Печатница
„Симолини“

Носител
хартия
Печатни коли
23,5
Формат
60×90/16
Брой страници
376
Подвързия
мека
Цена
14,90 лв

ISBN
978-619-157-216-8

Анотация
Братята Дрю, Райли, Бран и сестра им Мия са единствените оцелели членове на семейство Лолес. Преди двайсет години родителите им са жестоко убити, а домът им — опожарен. Полицията хвърля вината за трагедията върху баща им, но и четиримата знаят, че това е дело на неговите съдружници, затова се заклеват да посветят живота си на отмъщението.
След тежко детство, прекарано по сиропиталища и приемни семейства, вече порасналите членове на фамилията Лолес са подготвили всяка стъпка от плана си за възмездие. Всеки един от братята трябва да проникне в компаниите на виновниците и да ги съсипе отвътре.

Мисията на Бран е да получи информация, която ще помогне да бъде изчистено името на баща им. Но дори и в името на тази цел, той не е готов да престъпи принципите си, затова решава да действа открито и да помоли за помощ личната асистентка на един от враговете им — красивата и невинна Карли Фишър. Привлечен от лъчезарната й усмивка и завладяваща интелигентност, Бран знае, че може да й се довери и да я посвети в плана за отмъщение на семейство Лолес.
Неочаквано, заради хазартни дългове на бившия й съпруг, Карли се оказва изнудвана и застрашена от безскрупулни мафиоти, а Брандън е единственият, който може да й помогне. Сега залогът в неговата мисия е на живот и смърт — животът на Карли. Брандън разбира, че сърцето му е в плен на една забележителна жена и знае, че планът му трябва да успее, защото на карта са заложени не само отмъщението, но и любовта, която ни спохожда само веднъж в живота…
Рекламни коментари
„Едно неразкрито убийство, заплетени интриги и страстна любовна история — увлекателна смес, която ще ви държи в напрежение до последната страница.“
ГИЛТИ ПЛЕЖЪРС БУК РИВЮ

Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на

Промени
Чужди рафтове
...

Корици 2