Лайза Клейпас
Изкушение

Автор
Лайза Клейпас
Заглавие
Изкушение
Издателска поредица
Библиотека Любов и Съдба
Авторска серия
Рейвънел №1
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Исторически любовен роман
Преводач
Мирела Стефанова
Език, от който е преведено
английски
Редактор
Сергей Райков
Оформление на корица
Димитър Стоянов-Димо`
Издател
Ергон
Град на издателя
София
Година на издаване
2017
Печат
„Инвестпрес“ АД, София
Носител
хартия
Формат
84/108/32
Брой страници
336
Подвързия
мека
Цена
16,00 лв.
ISBN
978-619-165-057-6
Анотация
Лайза Клейпас се завръща с нов, дългоочакван роман, който стана бестселър в класацията на Ню-Йорк Таймс: „Изкушение“ е първият от сагата за клана Рейвънел и веднага грабна вниманието на стотици хиляди читатели.
ОБРАТ НА СЪДБАТА…
Девън Рейвънел, истински светски лъв, отдаден на сърдечни завоевания и безгрижен живот в Лондонското висше общество, внезапно се сдобива с графство. Наследената титла идва с отговорности, които той категорично не желае да поеме, както и с… повече от една изненада. Новото му имение е затънало в дългове, а трите сестри на починалия граф продължават да заемат къщата, заедно с Катлийн, лейди Триниър — красивата млада вдовица, чиято решителност, остър ум и още по-остър език го влудяват и предизвикват.
СБЛЪСЪК НА ВОЛИ…
Катлийн Триниър знае повече от добре какво е да се довериш на безскрупулен мошеник като Девън, особено щом е от фамилията Рейвънел. Но огненото привличане помежду им е невъзможно да се отрече и Катлийн е изправена пред непосилна задача: да се пребори със себе си, или да капитулира пред неудържимото си увлечение, но преди това да пречупи съпротивата на Девън и… да го превърне в нов човек. Борбата за оцеляването на наследството усложнява нещата все повече и въпросът „кой кого“ става съдбоносен. И Девън, и Катлийн нямат намерение да се откажат — нито от амбициите си, нито от огромното изкушение, което ги тласка един към друг и им готви главозамайващи изненади…
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Lisa Kleupas
Cold-Hearted Rake
Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиотеки Издателства Книжарници
Чужди рафтове

Корици 2