Кей Бърли
Първите дами

Автор
Кей Бърли
Заглавие
Първите дами
Тип
роман
Националност
английска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Съвременни романи и повести
Жанр
Съвременен роман
Преводач
Весела Ангелова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2014
Редактор
Лилия Анастасова
Художник на илюстрациите
Димитър Стоянов — Димо
Оформление на корица
Димитър Стоянов — ДИМО
Издател
„Плеяда“
Град на издателя
София
Година на издаване
2014
Адрес на издателя
пл. Славейков 11
Печатница
Аси принт
Носител
хартия
Формат
130×200
Брой страници
362
Подвързия
мека
Цена
14 лв
ISBN
978-954-409-338-9
УДК
820-31
Анотация
Харизматичният министър-председател Джулиан Дженсън току-що е преизбран. Любимец на нацията, пред хората той демонстрира грация и естествено обаяние. Наглед Джулиан е любимец на съдбата — произхожда от богато семейство, има изискана съпруга и две чудесни деца. В личния му живот обаче пукнатините започват да излизат наяве. Защото под очарователната му външност се крие неуморен Казанова, който сменя партньорките си като носни кърпи.
Валъри е отегчена жена, която е направила много жертви, за да бъде съпруга на премиер. Загърбила е успешната си работа в издателския бизнес, децата й са в скъпи училища с пансиони и сега единственият й приятел е алкохолът, с който се утешава по време на честите отсъствия на Джулиан. Но дори в най-лошите си моменти тя остава олицетворение на елегантността и изисканите маниери.
Сали Симпсън е в разгара на собствената си игра. Могъща редакторка на популярното списание „Селебрити“, тя няма търпение да заеме полагащото й се място до Джулиан.
Сексапилната красавица и телевизионна репортерка Айла Макгавърн е привлякла вниманието на Джулиан, затова е готова да мине през всичко и през всеки, за да стигне до върха.
Трите жени се срещат на разкошния прием в извънградската резиденция на премиера… и се разразява буря, от която само една от тях ще оцелее като първата дама.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
First Ladies
by Kay Burley
Въведено от
egesihora
Създадено на
Обновено на
Източници
First Ladies - Kay Burley
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници
Промени

Корици 2