Барбара Тейлър Брадфорд
Писмо от Истанбул

Автор
Барбара Тейлър Брадфорд
Заглавие
Писмо от Истанбул
Издателска поредица
Съвременна романтична проза
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Категория
Любовни романи и повести
Преводач
Нина Рашкова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2016
Редактор
Лилия Анастасова
Оформление на корица
Димитър Стоянов — Димо`
Издател
Издателска къща Плеяда
Град на издателя
София
Година на издаване
2016
Адрес на издателя
пл. „Славейков“ 11
Печат
Симолини’94
Носител
хартия
Излязла от печат
18.01.2016
Брой страници
360
Подвързия
мека
Цена
17,00
ISBN
978-954-409-357-0
Анотация
Джъстин занемя. Взираше се в писмото, което току-що прочете, чувствайки сякаш земните пластове се разместват под краката й. Беше потресена. Забеля­за, че ръката й трепери… цялата трепереше като лист. Баба й е още жива! Как е възможно?
Пое дълбоко дъх, остави писмото и се помъчи да подреди мислите си. След няколко ми­нути се успокои, наведе се, за да прочете още веднъж написаното, да погълне думите… те разкриваха нещо тол­кова важно, че беше смаяна.
Баба й беше още жива.
Разтърсваща сага от кралицата на драмата Барбара Брадфор Тейлър. Какво се случва с едно семейство през годините между Втората световна война и 2004? Ню Йорк, Лондон, Истанбул, Берлин… пътят, който героите ще изминат, за да разгадаят една мистерия и да преоткрият себе си…
Целият свят на Джъстин Ноулан — известна кинорежисьорка — се преобръща, след като неволно отваря адресирано до майка й писмо. Писмо, изпратено от Истанбул, което разкрива, че любимата й баба, уж загинала при самолетна катастрофа, е жива! Нима майка й е излъгала и нея, и близнака й Ричард?
Решението е едно — да замине за Истанбул и да разнищи историята. В омайния град на границата между Изтока и Запада се случва нещо неочаквано — Джъстин среща любовта на живота си — загадъчен мъж, който сякаш знае повече, отколкото е склонен да разкрие.
Писмото от Истанбул й помага да открие не само истината за семейството си, но и да излекува раните от минали предателства и да започне нов живот.
Бележки за изданието, от което е направен преводът
Barbara Taylor Bradford
Letter from a Stranger (2011)
Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници

Корици 2